2019-11-05 14:36:13• hírek • Bede Emőke

Sátánista rituálé során kínoztak meg egy 16 éves lányt Giurgiuban

November 3-án a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság területi irodájának ügyészei 24 órára őrizetbe vettek egy 25 éves fiatalembert, kit nemi erőszak és gyermekpornográf felvételek készítésének bűntettével vádolnak – adta hírül keddi közleményében a DIICOT.

Magára a bűncselekményre még 2019 júliusában került sor, amikor is egy elhagyatott épületben a férfi megerőszakolt egy eszméletlen állapotban levő, tehát védekezésképtelen lányt, mi több, az aktusról telefonjával egy videófelvételt is készített. Később, T. I. A., az elkövető a 16 éves lányt is egyértelműen megjelenítő felvételeket megosztotta egy népszerű közösségi platformon is.


A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a fiatal áldozat júliusban önszántából, a gyanúsított és további 5 személy társaságában ment be a fentebb említett épületbe, hogy ott italozással múlassák az időt. T. I. A. arra kérte a csapat egyik lány tagját, hogy álljon be annak a hexagrammnak a közepébe, melyet előzetesen a padlóra rajzoltak fel, és minden ágába egy-egy égő gyertyát helyeztek. Ezt követően T. I. A. egy üvegdarabbal megvágta a fiatal kezét, majd az így kisercenő vérrel a csillag mind a hat ágát „meglocsolta”.


Ezt követően, ugyanazon üvegdarab segítségével a 16 éves lány tenyerét is megvágta, ám az ő vére nem a hexagrammra került, hanem maga az elkövető itta meg, mindeközben pedig sátánista zeneszámokat játszott a mobiltelefonjáról. A látottak olyannyira felkavarták a lányt érzelmileg, hogy T. I. A.-tól kért egy marihuánás cigarettát, melybe háromszor is beleszívott. Balszerencséjére a szer miatt rosszul lett, majd eszméletét is elvesztette.



Másnap reggel a lány ugyanott ébredt, ahol előző este elvesztette eszméletét. Mikor magához tért, egy elszenesedett matracon találta magát anyaszült meztelenül, jobb tenyeréből 2-3 centiméteres üvegdarabok álltak ki, ám nem csak kézfejében tapasztalt fájdalmat, hanem intim tájékon is. Körülbelül 8-9 nappal később, a lány egyik iskolatársa egy, az egyik közösségi oldalon közzétett felvételt mutatott telefonján az áldozatnak, mely egyértelműen bizonyítja, hogy T. I. A. megerőszakolta az eszméletlen lányt.


Az esetről értesülve a hatóságok helyszíni vizsgálatot tartottak az elhagyatott épületben, ahol meg is találták a hamuvá égett matracot. Emellett a hatágú csillag közelében egy fából készült keresztre is bukkantak, melynek közepén égésnyomokat és olvadt viaszt találtak. Mindezen bizonyítékokat figyelembe véve a helyi törvényszék helyt adott az ügyészség kérésének, és a 25 éves fiatalember előzetes letartóztatásba került. Az ügyben bűnügyi eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: